Καυτερό λάδι για σάλτσες σαλάτες



Υλικά
Κόβουμε 15 – 20 καυτερές πιπεριές
1 1 /2 φλιτζάνι ουίσκι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι τις πιπεριές και το γεμίζουμε με ουίσκι. Τα κλείνουμε και το αφήνουμε για 1 βδομάδα στον ήλιο. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι και το γεμίζουμε με ελαιόλαδο. Αυτό το προσθέτουμε στα φαγητά όταν θέλουμε να δώσουμε ένταση.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μυλοκόπι ψητό στο τηγάνι

Πορτοκαλόπίτα της Σταυρούλας

Μαρμελάδα τσάπουρνο