Αστακός στιφάδο



Υλικά
1 αστακό περίπου 1 κιλό
4-5 κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
2-3 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι γλυκού κόκκινο και μισό πράσινο πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού κόλιαντρο σκόνη
Αλάτι
1-2 φύλα δάφνης


Εκτέλεση
Κόβουμε τον αστακό σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τα κομμάτια αστακού μαζί και το κεφάλι, τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε ελαφρά. Ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, το κόλιαντρο σκόνη, τα πιπέρια τα φύλα δάφνης και 1 ποτήρι νερό.
Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα