Λικέρ από τσάπουρνα


Υλικά
230 γρ τσάπουρνα
230 γρ ζάχαρη
250 mlρακή ή βότκα

Εκτέλεση
Πλένουμε τα τσάπουρνα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν, Σε καθαρό βάζο βάζουμε όλα τα υλικά και κλείνουμε καλά.
Αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα ανακινώντας περιοδικά το βάζο μας.
Σουρώνουμε και αποθηκεύουμε σε καθαρό μπουκάλι. Το σούρωμα γίνεται με πυκνή γάζα ή πυκνό τουλπάνι και όχι με φίλτρο καφέ.




Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα