Μπιφτέκια κουνουπίδι



Υλικά
1 μεσαίο κουνουπίδι
1 κουταλιά γλυκού ρίγανη
2 αυγά
1 φλιτζάνι τσένταρ τριμμένο
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Περνάμε το κουνουπίδι στον τρίφτη να γίνει ψιλά κομματάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ.

Ρίχνουμε τα αυγά, την ρίγανη, τα τυριά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να εννοηθούν όλα τα υλικά.


Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λάδι, κάνουμε το μείγμα μας μπιφτέκια και τα ψήνουμε και από τις δύο μεριές.





Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα