Σάλτσα πορτοκαλιού για ψητό κρέας στον φούρνο


Υλικά
6 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλάκια γλυκού πορτοκαλί μαρμελάδα
1/2 φλιτζάνι μουστάρδα
1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
1 κουταλάκι γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
1/4 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε το σκόρδο στο μπλέντερ και προσθέστε τη μαρμελάδα, την μουστάρδα, την ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και τον χυμό πορτοκαλιού και χτυπήστε μέχρι να γίνει σάλτσα. Ρίξτε την σάλτσα πάνω από το σχεδόν ψημένο κρέας και ψήνετε για 1 ώρα, έως ότου η επικάλυψη πάρει χρώμα.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μυλοκόπι ψητό στο τηγάνι

Πορτοκαλόπίτα της Σταυρούλας

Μαρμελάδα τσάπουρνο