Κρεμμυδοτηγανίτες

Υλικά
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
8-10 κλωνάρια φρέσκος δυόσμος
5-6 αυγά
1/2 κιλό αλεύρι λευκό
αλάτι και πιπέρι
1/2 κιλό μυζήθρα κατσικίσια ξερή ή τυρί χωριάτικο λαδιού

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και τα κρεμμυδάκια. Σπάμε τα αυγά, βάζουμε το αλάτι και πιπέρι.
Τρίβουμε Χοντρό το τυρί ή την μυζήθρα. Τα ανακατεύουμε, ρίχνουμε στην συνέχεια και το αλεύρι και γίνεται ένας χυλός. Μέσα ρίχνουμε και 1 φλιτζάνι νερό.
Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι και όταν κάψει, με ένα κουτάλι σούπας ρίχνουμε κουταλιά - κουταλιά από το μίγμα και ξεροψήνουμε τις κρεμμυδοτηγανίτες.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα