Σκορδαλιά με τυρί


Υλικά
3 σκελίδες σκόρδο
250 γραμ. φέτα
1 φλιτζάνι λάδι
2 λεμόνια
ελάχιστο πιπέρι
μερικά φυλλαράκια
ψιλοκομμένος δυόσμος

Εκτέλεση

Λιώνετε το σκόρδο σε ένα γουδί, κομματιάζετε το τυρί και βάζετε τα υλικά μαζί σε μπλέντερ μαζί με το λάδι, τον χυμό από το λεμόνι, ελάχιστο πιπέρι και αν θέλετε ψιλοκομμένα δυόσμο, Χτυπάτε το μίγμα ώσπου να γίνει ομοιογενές.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα