Σουβλάκια συκωτιού του Volta Koyzina

Υλικά
1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο σε κομμάτια
2 μεγάλες ντομάτες σε κομμάτια
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλιά γλυκού πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 αγγούρι χοντροτριμμένο
1 ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
½ φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Περνάμε τα κομμάτια συκώτι και τις ντομάτες σε σουβλάκια και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο γκριλ τα σουβλάκια για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια με την σαλάτα.



Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα