Ψητά Σύκα Με Ανθότυρο Και Θυμαρίσιο Μέλι

Υλικά
6 σύκα χαραγμένα στα τέσσερα αλλά εντελώς κομμένα
5 μικρές μπουκιές βούτυρο
1 κουταλιά σούπας θυμαρίσιο μέλι
2 φέτες ανθότυρο

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το γκριλ. Πλύνετε τα σύκα και τα κόβουμε προσεκτικά από την κορφή χωρίς να τα κόψουμε μέχρι τέλος στα τέσσερα.
Βάλτε σε κάθε ένα μικρό κομματάκι βούτυρο στο κέντρο και κάνετε το ίδιο με το μέλι λίγο μέλι στο κάθε ένα, όχι από μια κουταλιά.
Βάλτε σε ένα ταψί λαδόκολλα βάλτε τα σύκα στο ταψί και στο γκριλ για δύο λεπτά.
Σερβίρετε τα σύκα με μια φέτα ανθότυρο και λίγο μέλι ακόμα πάνω από όλα.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα