Άσπρη σάλτσα για ψητό ψάρι

Υλικά
½ φλιτζάνι Μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
2 κουταλάκια γλυκού ψιλοκομμένη κάπαρη
2 κουταλάκια γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
½ κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού

Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε να ενοποιηθούν. Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν σερβίρετε 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα