Μανιτάρια με κρέμα και φασκόμηλο του Volta Koyzina

Μια εύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών
Υλικά
1 κιλό μανιτάρι Πορτομπέλο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ξηρό κρασί
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα φασκόμηλου
10 φέτες ψωμί

Εκτέλεση
Ψήνουμε τις φέτες ψωμί στο γκριλ.
Βάλτε τα μανιτάρια με το λάδι σε ένα τηγάνι μέχρι να σοταριστούν για 3-4 λεπτά.

Προσθέστε την κρέμα και το αλάτι και το πιπέρι.
Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει, περίπου 1 ώρα.

Προσθέστε το κρασί και φασκόμηλο. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ακόμα. Σε πιατέλα βάζουμε τα ψημένα ψωμιά και από πάνω τα μανιτάρια με την σάλτσα τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μυλοκόπι ψητό στο τηγάνι

Πορτοκαλόπίτα της Σταυρούλας

Μαρμελάδα τσάπουρνο