Γρήγορη σάλτσα για να βουτήξετε τα φρεσκοκομμένα λαχανικά σας

Υλικά
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/4 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι Ξίδι βαλσάμικο
4 αντσούγιες περασμένες στο μούλτι
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή κρεμμυδάκια
Κρέμα γάλακτος, για την αραίωση (αν θέλετε)
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ συνδυάζουμε την μαγιονέζα, το μαϊντανό, το ξίδι, τις αντσούγιες, και 1 κουταλιά σχοινόπρασο.


Ανακατέψτε καλά. Να θέλετε ποιο αραιή βάζετε λίγη κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε και ρυθμίστε το αλάτι και το πιπέρι όπως σας αρέσει. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο σχοινόπρασο. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένα μπαστουνάκια λαχανικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα