Σπιτικό Τυρί κρέμα

Υλικά
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 κοφτή κουταλιά σούπας αλάτι

Εκτέλεση

Σε μπόλ βάζουμε το γιαούρτι και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μίγμα σε τουλπάνι ή γάζα. Το δένουμε και το κρεμάμε σε ένα μπόλ. Να βγάλει τα υπόλοιπα υγρά του. Το βάζουμε στο ψυγείο για 30 ώρες περίπου και αυτό που μένει στο τέλος είναι τυρί κρέμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα