Ταραμοσαλάτα

Υλικά
300 γραμ. ταραμά
1 ξερό κρεμμύδι
χυμό από 1 λεμόνι
3-4  σφηνάκι  ελαιόλαδο
6 φλιτζ. ψίχα ψωμιού μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο καλά

Εκτέλεση

Βάζετε το κρεμμύδι στο μπλέντερ να ψιλοκοπεί. Προσθέτετε τον ταραμά και λίγο -λίγο το ελαιόλαδο, χτυπώντας τα να γίνουν πολτός (περίπου 1 λεπτό σε γρήγορη ταχύτητα). Προσθέτετε την ψίχα του ψωμιού και σιγά-σιγά το υπόλοιπο λάδι και το λεμόνι, χτυπώντας και δοκιμάζοντας, ώστε να έρθει ακριβώς στην γεύση που σας αρέσει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα