Ταραμοσαλάτα
Υλικά
300 γραμ. ταραμά
1 ξερό κρεμμύδι
χυμό από 1 λεμόνι
3-4 σφηνάκι ελαιόλαδο
6 φλιτζ. ψίχα ψωμιού μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο καλά
Εκτέλεση
Βάζετε το κρεμμύδι στο μπλέντερ να ψιλοκοπεί. Προσθέτετε τον ταραμά και λίγο -λίγο το ελαιόλαδο, χτυπώντας τα να γίνουν πολτός (περίπου 1 λεπτό σε γρήγορη ταχύτητα). Προσθέτετε την ψίχα του ψωμιού και σιγά-σιγά το υπόλοιπο λάδι και το λεμόνι, χτυπώντας και δοκιμάζοντας, ώστε να έρθει ακριβώς στην γεύση που σας αρέσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου