Μίγμα αλατιού Γιώτας

Υλικά
2 κουταλιές σούπας χοντρό άσπρο αλάτι
2 κουταλιές σούπας χοντρό ροζ αλάτι Ιμαλάιων
2 κουταλάκια γλυκού φασκόμηλο ξερό
2 κουταλάκια γλυκού θυμάρι ξερό
2 κουταλάκια γλυκού δενδρολίβανο ξερό
1/2 κουταλάκι πιπέρι άσπρο
1/4 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδο

Εκτέλεση

Όλα εκτός του αλατιού πρέπει να τα περάσουμε από το μούλτι να είναι σχεδόν σκόνη. Τα αλάτια θέλουν λίγο σπάσιμο έτσι ώστε να περνάνε από τις μεγάλε τρύπες της αλατιέρας. Ανακατεύουμε όλα μαζί είναι ιδανικά για πατάτες τηγανιτές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα