Τηγανιτά φύλλα φασκόμηλο
Λεπτά, τραγανά τηγανητά φύλλα φασκόμηλο που μπορείτε να τρίψετε και να τρίψετε σε φασόλια, σούπες, ως συνοδευτικό σε μπιφτέκια, ακόμα και φαγωθούν ολόκληρα ως σνακ.
Υλικά
1 ματσάκι φρέσκο φασκόμηλο
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Χοντρό αλάτι
Εκτέλεση
Ξεχωρίζουμε τα φύλλα από το φασκόμηλο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει.
Τηγανίζουμε 6-8 φύλλα φασκόμηλου μέχρι να γίνουν τραγανά, 2-3 δευτερόλεπτα.
Μεταφέρετε με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας και πασπαλίζετε γενναιόδωρα με χοντρό αλάτι.
Φυλάσσονται αεροστεγώς σε γυαλίτσες ή σακουλάκια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου