Τηγανιτά φύλλα φασκόμηλο

Λεπτά, τραγανά τηγανητά φύλλα φασκόμηλο που μπορείτε να τρίψετε και να τρίψετε σε φασόλια, σούπες, ως συνοδευτικό σε μπιφτέκια, ακόμα και φαγωθούν ολόκληρα ως σνακ.

Υλικά
1 ματσάκι φρέσκο φασκόμηλο
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Χοντρό αλάτι

Εκτέλεση
Ξεχωρίζουμε τα φύλλα από το φασκόμηλο. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει.

Τηγανίζουμε 6-8 φύλλα φασκόμηλου μέχρι να γίνουν τραγανά, 2-3 δευτερόλεπτα.
Μεταφέρετε με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας και πασπαλίζετε γενναιόδωρα με χοντρό αλάτι.

Φυλάσσονται αεροστεγώς σε γυαλίτσες ή σακουλάκια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα