Σος μουστάρδας με μέλι (για ψητά και τηγανιτά ψαρικά)

Υλικά
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα κίτρινη
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές σούπας μέλι
1/2 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, την μουστάρδα, την μουστάρδα Dijon, το μέλι και το χυμό λεμονιού, βάλτε μια πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο μαζί σε ένα μπολ. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μυλοκόπι ψητό στο τηγάνι

Πορτοκαλόπίτα της Σταυρούλας

Μαρμελάδα τσάπουρνο