Μπύρα μαργαρίτα

Υλικά
1 κουτί λεμονάδα πολύ παγωμένη
1 δόση τεκίλα
1 μπύρα
Πολύ πάγο
1 λάιμ κομμένο σε φέτες
Ζάχαρη για το χείλος

Εκτέλεση
Σε κανάτα βάζουμε την μπύρα, την τεκίλα, την λεμονάδα και τον πάγο.
Τρίβουμε σε τρία ποτήρια το χείλος με λάιμ και το βουτάμε σε ζάχαρη.

Μοιράζουμε το ποτό στα ποτήρια και διακοσμούμε με φέτες λάιμ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μυλοκόπι ψητό στο τηγάνι

Πορτοκαλόπίτα της Σταυρούλας

Μαρμελάδα τσάπουρνο