Λινγκουίνι με Γαρίδες και Μανιτάρι σε σάλτσα τυριού

Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά λινγκουίνι
2 κουταλιές σούπας Βούτυρο
1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 πακέτο τυρί κρέμα
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
3/4 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
2/3 φλιτζάνι βραστό νερό
1/2 κιλό γαρίδες

Εκτέλεση
Βάζουμε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν. Προσθέστε τα λινγκουίνι και μαγειρεύουμε μέχρι να
μαλακώσουν περίπου 7 λεπτά. Στραγγίστε.
Ζεστάνετε 2 κουταλιές σούπας βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια μαγειρεύουμε και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Μεταφορά σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι, λιώνουμε το 1/2 φλιτζάνι βούτυρο με το ψιλοκομμένο σκόρδο. Προσθέστε τις γαρίδες μέχρι να πάρουν χρώμα, το τυρί κρέμα, και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθεί. Ανακατέψτε το μαϊντανό και βασιλικό. Σιγοβράστε για 5 λεπτά αν χρειαστεί βάλτε λίγο βραστό νερό μέχρι η σάλτσα να γίνει ομαλή. Ανακατέψτε τα μανιτάρια στην σάλτσα.

Σερβίρετε τα λινγκουίνι με την σάλτσα γαρίδες, μανιτάρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μυλοκόπι ψητό στο τηγάνι

Πορτοκαλόπίτα της Σταυρούλας

Μαρμελάδα τσάπουρνο