Αρνίσιες μπριζόλες με σάλτσα γλυκόξινες σταφίδες

Υλικά
8 μπριζόλες φιλέτο μπούτι αρνί
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλάκια γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
1 1/2 κουταλάκια γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι ξύδι βαλσάμικο
1/2 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζάνι σταφίδες

Εκτέλεση
Βουρτσίστε τα παϊδάκια με λάδι και τα πασπαλίζουμε με θυμάρι, πιπέρι και αλάτι. Μαγειρέψτε σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς
δυνατή φωτιά για 10 λεπτά, γυρίζοντας τα μια φορά και αφαιρούμε στην άκρη.
Σε κατσαρόλα φαρδιά ή βαθύ τηγάνι θερμαίνουμε το ξίδι και το μέλι ανακατεύουμε να ενωθούν και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέστε τια σταφίδες στο μίγμα και ανακατεύουμε.

Βάζουμε μέσα τα παϊδάκια στο μίγμα σάλτσας γυρίστε τις μπριζόλες μέσα στην σάλτσα. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν οι μπριζόλες. Σερβίρετε με τις σταφίδες και την σάλτσα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μυλοκόπι ψητό στο τηγάνι

Πορτοκαλόπίτα της Σταυρούλας

Μαρμελάδα τσάπουρνο