Αυγoφέτες

Υλικά
2 μικρές άσπρο ψωμί κομμένο σε φέτες ή ψωμί του τοστ
3 φλιτζάια γάλα
4 αυγά χτυπημένα
λαδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Μουσκεύετε καλά τις φέτες μέσα στο γάλα και τις περνάτε στο χτυπημένο αυγό.

Τις τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές και τις σερβίρετε ζεστές.
Μπορείτε να τις φάτε με τυρί φέτα για επιπλέον ασβέστιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα