Τσιπς τυριού

Υλικά
½ κιλό κεφαλογραβιέρα τυρί
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά το τυρί με το αλεύρι σε ένα μπολ.
Βάζουμε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά.
Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας του μίγματος τυριού στο τηγάνι και το απλώνουμε.
Αφήστε το τυρί να λιώσει και τα άκρατου να ροδίσουν. Μαγειρέψτε χωρίς να αγγίξετε, για περίπου 3 λεπτά, στη συνέχεια, με μια σπάτουλα γυρίζουμε όταν ξεκολλά εύκολα από το τηγάνι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.

Στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο τυρί. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα