Κρέμα σοκολάτα για γέμιση σε τούρτες

Υλικά
200 γραμ. μαύρη σοκολάτα
1 φλιτζάνι ισχυρό μαύρο καφέ
5 κουταλιές της σούπας κακάο
500 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ή μέλι

Εκτέλεση
Φτιάχνετε τον καφέ και τον βάζετε σε μπολ.
Ρίχνετε μέσα την ζάχαρη και την σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.


Βάζετε το βούτυρο και συνεχίζετε το ανακάτεμα με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει.

Το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου και πριν το χρησιμοποιήστε το ανακατεύετε πάλι.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα