Χοιρινό κρέας σε σάλτσα μουστάρδας με πράσινη πιπέριά

Υλικά
500 γραμ.  χοιρινό λαιμό
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
λίγο ζωμό κρέατος
αλάτι
τριμμένο μαύρο πιπέρι
λίγο λάδι
2 κούπες ρύζι για πιλάφι

Εκτέλεση
Σε καυτό λάδι σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το λιωμένο σκόρδο, προσθέστε στο σοτάρισμα το ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας.


Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι μαύρο, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μουστάρδα και ρίχνουμε τον ζωμό μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει, στη συνέχεια, προσθέστε τις ψιλοκομμένες λωρίδες πιπέρια αν χρειαστεί κατά το μαγείρεμα συμπληρώνουμε νερό ή ζωμό.


Όταν το κρέας είναι μαλακό και η σάλτσα πήξει σερβίρουμε με πιλάφι που έχουμε κάνει σε λίγο νερό.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φτερούγες κοτόπουλου με γλυκόξινη μαρινάδα και άσπρη σάλτσα

Μαρμελάδα τσάπουρνο

Μυλοκόπι σούπα